kolmapäev, 5. detsember 2007

8 küsimust, mida ei peaks küsima



Suhtes on vähemalt kaheksa küsimust, mida ei peaks küsima, või mõtet, mille ütlemisega võiks kannatada, sest nad ei tee kedagi õnnelikumaks. Eriti kui see pole veel suhe. Proovin nad arenguetappidena esitada.

1) Ma olen sinust huvitatud teist moodi kui sõbrast.
In the words of holy Virgin Mary „cum again” (-Snatch). Te olete temaga jaganud oma mõtteid, saladusi, väikeseid patte ja siis tuleb välja, et te pole seda jaganud oma sõbra vaid potentsiaalse armukesega. Muidugi väga tore, kui ta on sinust huvitatud ka peale kõike seda ausust ja sõprus muutub armastuseks AGA tihti on lihtsalt kas hommikul imelik (vot sellest ei tea ma ausalt midagi, nii räägitakse) või kui sa ise pole huvitatud üleminekust, siis võib hääbuda ka sõprus, sest on kummaline suhelda sama vabalt, mõtlemata alatoonidele. Kui olete huvitatud rohkem kui sõbrast, siis teosta samm-sammult üleminekut või parem kui ei laseks sõprusel enne liiga kaugele areneda.
2) the TALK.
Jutuajamine, kus mõlemapoolselt defineeritakse suhe. Jutuajamine ise pole küll muidugi probleem, aga harva õnnestub seda teha mõlemapoolselt sobiva ajastusega ja kui see nii pole, siis ehmatab üks kindlasti ära.
3) Mitmega sa oled maganud?
Mis imepärast on vahet, mitmega tema või sina olete maganud. Ütled teise meelest liiga suure numbri, oled sa meeste puhul playboy ja naiste puhul lihtsalt kergemeelne. Playboy = paljud mehed kadestavad ja enamus naisi põlgab (va need, kes arvavad, et suudavad taltsutada või tunnevad ennast meelitatuna kui selline külge lööb ka neile. PS Taltsutamine on vähetõenäoline.) Ütled liiga väikese, peetakse kogenematuks ja keegi ei taha olla kogenematu. Ja päeva lõpuks ei ole sellel vahet, mitmega oled või mitte. Muuseas, kuidas täpselt defineeritakse magamine?
4) Kas sa oled seda juba kellegagi teinud? (mis iganes see SEE sündmus siis poleks).
Mis seal vahet on? Isegi kui ta on, ei pruugi see kuidagi lahjendada sündmuse kui sellise väärtust. Ilmselt ta pigem tahab korrata sinuga seda, mis talle tundus tore ja hea.
5) Ma tahaksin sinuga magada.
Eriti kui mees naisele ütleb, aga meeste puhul on see vist kergem. Punktid avameelsuse eest ja väga meelitav AGA kui mina ka sama palju tahaks või saaks, oleks me seda juba ilma rääkimata teinud. Ja kui ei sa või ei taha, siis peale sellist avameelsust ei julge enam helistada ka. Anna aega, katseta, uuri, testi, kombi parem.
6) Kas Sa armastad mind?
Kui ta seda ise ei ütle, siis iga vastust võib käsitleda enesekaitse või valena.Rünnaku käigus väljanõutud vastus ei lähe tõendina arvesse.
7) Kas Sa armastasid teda?
Nad olid aasta, 2, 5 vms koos ja sa tõesti arvad, et mitte mingil hetkel nad ei armastanud üksteist? Mõtle uuesti. Mis tegelikult vist huvitab on, et „kas sa armastasid teda rohkem kui mind”. Ja sellele ei ole ka head vastust vt. 4.
8) Millest Sa mõtled?
Kui oled tugeva närviga, siis küsi, aga ära looda, et vastus kattub sinu lootustega või annab mingitki lisaväärtust. Tõenäoliselt on see midagi äärmiselt rutiinset, mida teisel on isegi ebamugav välja öelda, sest tundub nii tühine ja mõttetu. Tõenäosus, et satute lisaväärtusliku vastuse peale on äärmiselt väike. Olgem ausad, mulle on kunagi öeldud, et üle korra tunnis ei või küsida „mis sa mõtled”, sest uudisväärtust pole ja see tüütab (tüütab asemel kasutati viisakamat väljendit). Aga ma ju nii tahtsin aru saada ta mõttemaailmast. See ei arenenudki suhteks.

5 kommentaari:

Mannu ütles ...

Issand kui hea ülevaade!
ma olen juba punktis 1. teinud (minevikus) vea.. :| ja siis imestan eksole, et mis värk on :D

5. detsember 2007, kell 14:01
ilves@metsas.ee ütles ...

küsides arvesta:
äkki raisk vastabki
nii, nagu on või oli.
usu - sa tegelikult
ei tahtnud teada.

5. detsember 2007, kell 19:53
Anonüümne ütles ...

ja siis on veel küsimus, et "kui su eks su tagasi võtaks, kas sa siis läheksid?" :)

nii et ilvesel on igapidi õigus :))

6. detsember 2007, kell 13:22
. ütles ...

yldine skeem on jah pigem see et 2ra p2ri lolle kysimusi vaid m6tle ise oma peaga. asjad juhtuvad p6hjusega, nii koos kui lahus olemised etc. loogika on abiks.
ja raamatut ootan ka.

9. detsember 2007, kell 17:50
Anonüümne ütles ...

Minuarust on suht ohtlik küsimus, et "kas neelad või sülitad?". Olen viimasel ajal oskuslikult suutnud seda küsimust välistada ja tulemused on paranenud.

15. detsember 2007, kell 16:38
 

©2009MILANA PÄEVIK | by TNB