reede, 25. jaanuar 2008

Kohtinguideed igale maitsele I


Ja järgmine nurjaläinud kohting. Istud kohvikus üle laua, naeratad ja lõbustad ennast ise, sest teine pool kas ei räägi üldse palju midagi, ainult jõllitab sind, või siis räägib küll ja palju....autodest, mootorivõimsusest, et eelmine naine oli uss. Tänan, aga ei tänan. Otsetõlkena inglise keelest – pidu tuleb ise teha. Siin mõned kohtinguideed:

1. Saada talle töö juurde/ jäta koju teade: „Kallis, et minuga kohtuda, järgi juhiseid. Järgmise kirja leiad minnes 500m põhja, 50m läände ja laskudes põlvili”. Ja nii ka järgmised 2-3 kirjakest. Viimane kiri on juhistega, kust sind leida ja oota teda kaunilt kaetud õhtusöögilauas KODUS :D, piknikul vms. Samas ei soovita toite mis kiiresti külmaks lähevad, mitte kõik pole värvilised kriidid...

2. Saatke talle 2 shampuseklaasi koos sukapaelaga ja lisage kirjake, et „Shampuse lunastamine toimub x ajal ja x kohas”. Shampus (kui võimalik, siis juba korralik Moet või Veuve C.) + maasikad + shokolaad.

3. Öelge, et teie kallim ei plaaniks idagi nädalavahetuseks, aga start on kell xx ja võtku kaasa ainult pass ja hambahari. See peaks juba meeli erutama, edasi on fantaasia ja rahakoti küsimus. Kas siis Berliini või Stockholmi loomaaed (Beriini lendab ka EasyJet), Jurmala veepark või öö linnast väljas SPAs.

4. Mitte-traditsionaalne kohting. Tehke midagi head ja kasulikku ja ka hingel hakkab hea. Nt. tehke kodututele süüa supiköögis, Üks on kohe Kassisaba poe kõrval Tallinnas (Adamsoni tänav) http://www.carecenter.ee/, Oleviste kirik korraldab heategevusüritusi,.

5. Mängige koos mõnda mängu Playstationil / Wiil / Xboxil. Vähesed asjad peale seksi, tõstavad adrenaliini nii kõrgele, kui koos Need For Speedis üksteisega võidu kihutada või Lord of Ringsis seljad koos võidelda.

6. Saatke lilli. Punkt. Mehed, saatke lilli. See ei ole piinlik. Neid ei ole kunagi liiga palju. Banaalne? Aga toimib.

7. Minu lemmik SMS: „Sina siin ja mina seal, saame kokku, hakkab hea”. Nii tobedalt lihtne, et lausa vaimukas :)

5 kommentaari:

Jaanus ütles ...

nojah, ideed väga head, aga paraku püstitatud probleemi ei lahenda :( Kas pole nii, et kui kohvikus laua taga vestlust pole, siis ei ole ilmselt tulemust ka huvitavamas olukorras?

25. jaanuar 2008, kell 21:28
Milana ütles ...

Ei, kui vestlust ei ole, siis sealt ei ole tõesti enam kuskile edasi minna...Need ideed on pigem selleks, kui hvitavast vestlusest edasi minna :)

25. jaanuar 2008, kell 21:59
Anonüümne ütles ...

aga tead mis.. mul polegi vist olnud kunagi ühtegi päris kohtingut. niimoodi, et keegi konkreetselt kutsub ja mina konkreetselt lähen. enamasti on "kokkusaamised", poolkogemata. niimoodi ma olen kokku saanud oma loodetavasti viimase ja igavese teise poolega.

nõuanded on ägedad (just igapäevase asja vürtsitamiseks), panen ehk midagi kõrva taha ja kui tehtud, annan teada, kuidas oli.

25. jaanuar 2008, kell 22:11
Milana ütles ...

Lahe, anna kindlasti teada :)

25. jaanuar 2008, kell 22:13
Anonüümne ütles ...

Teemaväline küsimus: kas kahe nädala pärast on oodata Sinult ka raamatu ilmumist?

Blogi on endiselt huvitav...seega ootused raamatule väga kõrged :).

31. jaanuar 2008, kell 15:30
 

©2009MILANA PÄEVIK | by TNB