reede, 26. juuni 2009

Kuidas kuulsused ennast vormis hoiavad?


Kuulsuste dieedinipid
Leidsin ühest ajakirjast kuulsuste dieedinipid, mida arvasin, et äkki huvitaks, kui jagaksin. Kuna dieedinipid on tähestiku kujul ja inglise keeles, võtmesõnasid ei tõlgi, muud proovin tõlkida.
A. Acai. Tuntud Bondi-tüdruk Denise Richards on üks praegu populaarse Amazonase metsadest korjatava acai marja fänne. Marjad on kõrge Omega-3 rasvhappe sisaldusega ja antioksüdandid ja vähendavad isu.
B. Broccoli. Katie Holmes kaotas 18 raseduse järgset kilo rekordajaga, järgides karmi taimetoidu ja brokkoli dieeti. Brokkoli söömine vähendab isu, täidab kõhtu ja seda võib süüa piiramatutes kogustes.
C. Camera. 36-aastane supermodell Heidi Klum motiveeris end peale 3nda lapse sündi kiiremini ideaalvormi saavutama, pildistades ennast alati kord nädalas. Pildid aitasid näha toimuvaid muutuseid ja hoida motivatsiooni kõrgel.
D. Doggy bags. Superstaar Jennifer Lopez järgib tervislikke eluviise isegi väljas süües, paludes pakkida alati enne toidu serveerimist pool toidust kaasa ja piirates nii söödavaid toidukoguseid.
E. Epsomi soolad. Heidi Klumi teine dieedinipp on võtta rahustavate Epsumi sooladega vanne. Epsumi soolad koosnevad magneesium sulfaadist ja väljutavad kehast iigseid mürke ja vedelikke.
F. Fruit. Endine Baywatchi näitleja Carmen Electra (37) kiidab ühe tähtsa osana oma dieedist greipe. Uuringud näitavad, et greibid edendavad kaalukaotust ja piiravad isu.
G. Green Juice. Goldie Hawn (63) nagu suur enamus muid kuulsuseid ja toitumisspetsialiste, usub rohelise jõudu. Roheline tee väljutab mürke ja vedelikke ja kiirendab ainevahetust.
H. Half portion. Pikaajaline yo-yo dieedipidaja ja saatejuht Ricki Lake (40) usub sama siiralt kui Jennifer Lopezki portsjonite poolitamisse, süües serveeritavast portsjonist vaid poole.
I. Ice Cubes. Laulja Mariah Carey kummaline toitumisnipp imeda snäkkidena jääkuubikuid, mis tekitavad täiskõhu tunde ja illusiooni, et ta sööb midagi.
J. Juice. Love Actually filmis mänginud Martine McCutcheon (33) usub nagu paljud muudki kuulsused ananassimahla jõudu ja alustab igat päeva ainevahetuse kiirendamiseks klaasi ananassimahlaga.
K. Knitting. Julia Roberts (41) proovib ennast tegevuses hoida kududes, mis viib eemale tähelepanu näljalt ja kiusatuselt snäkkida.
L. Lunchbox. Näitleja Cameron Diaz (36) ei lahku kunagi kodust ilma lunch-boxita. Kohvrike sisaldab 60% juurviljasid, 30% proteiine ja 10% rasvasid ja sellest jätkub kogu päevaks.

1 kommentaari:

konnasiilike ütles ...

Milana on pollimise avastanud! :)

Aga mis siis kui keegi meist tahab teada näiteks suhetest JA "muust"? Lühidalt, kirjuta, millest sa kirjutad, peaasi, et kirjutad! :)

Üldiselt võiks keegi teine ka midagi kirjutada siia, muidu ma räägin nagu seinaga. Ja sinu post ajas mulle söögiisu peale, niipalju siis dieedist.

27. juuni 2009, kell 16:56
 

©2009MILANA PÄEVIK | by TNB