pühapäev, 28. juuni 2009

Kuidas kuulsused ennast vormis hoiavad II


N. Nookie. Tuntud inglise pesumodell ja seltskonnakunitar Kelly Brook (29) usub, et regulaarne seks aitab tal vormis püsida. Ekspertide hinnangul kulutab pool tundi aktiivset seksi 250 kalorit, mis võrdub samuti poole tunni jooksuga.
M. Marple Syrop. Kanada näitlejanna (Notebook) Rachel McAdams (30), sööb igal hommikul 2 teelusikatäit vahtrasiirupit, et piirata oma magusaisu ja saada lisa energiat.
O. Olive oil. Dancing with the starsi täht Karina Smirnoff (31) alustab oma päeva teelusikatäie oliiviõliga, et käivitada seedimist saada vajalikke toitaineid. Tavalise toiduõli vahetamine oliiviõli vastu salatides jms on ka enamuse toitumisekspetide rusikareegel.
P.Pilates. High School Musicali staar Michelle Hudgens (20) tunnistab, et dieedipidamine on ka tema jaoks raske. Sellepärast eelistab ta piirata süsivesikuid, süüa väiksemaid portsjoneid ja tegeleda regulaarselt Pilatesega. Pilatese fännid on ka väga paljud teised kuulsused nagu nt. Madonna.
R. Room temperature. Oscarivõitja Ashley Judd (41) joob iga päev 2 liitrit vett, kuid jälgides, et vesi oleks toatemperatuuril. Külmemat vett on raskem seedida, usub Judd.
S. Sushi. Sushi on paljude kuulsuste k.a. Victoria Beckhami lemmiktoit kuna sisaldab vähe rasvasid ja kaloreid, kuid palju toiteaineid.
T. Toothpaste. Pamela Anderson (42) peseb nälja tulles hambaid, uskudes, et see peletab näljatunde. Samuti närib ta süüa tehes suhkruvaba nätsu, et organismile tunduks, et ta saab süüa ja samas ta ise ei näksiks.
U. Underware. Laulja Kate Perry (24) on tunnistanud, et lahku kunagi kodust ilma ka Eva Longoria lemmiku Spanxi trimmiva aluspesuta.
V.Vinegar. Lauljatar Fergie (34) joob toidukordade vahele teelusikatäie toiduäädikat, mis paljude ekspertide meelest piirab näljatunnet ja elavdab seedimist.
W. Water. Ka Beyonce (27) usub nagu kõik terviseeksperdid, et vesi on terve organismi võtmesõna, juues 2 liitrit vett päevas. Osa vee võib asendada ka rohelise teega, samas kui kohvi ja alkohol viivad organismist vedeliku välja ja iga klaasi kohvi kohta peaks jooma ka klaasi vett. Modellide 7 liitrist veest päevas ma kirjutan veel kunagi eraldi.
X. Xrcise. Trenn, trenn ja trenn. Ka sellest eraldi.
Y. Yaz. Näitlejanna Rosario Dawson (30) on viimase Holliwoodi trenni Yazi fänn. Yaz kombineerib omavahel joogat ja spinningut ja on näitlejanna meelest võti figuuri saladusse.
Z. Zzzzz. Penelope Cruz (35) väidab, et just uni aitab tal säilitada oma kaunist figuuri, magades 12 tundi ööpäevas. Tõesti, teadlased on oma viimastes uuringutes leidnud, et vähe sellest, et organism kulutab energiat ka magades, aitab uni arendada organismi käimas hoidvat hormooni.

3 kommentaari:

Toivo Ellakvere ütles ...

"uni aitab arendada organismi käimas hoidvat hormooni."

mis hormoon see küll on? kas seda leidub aint naistel? kas ilma selleta sureb ära?

28. juuni 2009, kell 21:19
konnasiilike ütles ...

Jajah, ja see, et antud statistika omaks muidugi veidi rohkem kaalu kui me võtaks kõik samad inimesed ja käseksime neil 6 kuud MITTE teha seda ühte maagilist trikki, mis neil siin kenasti ära toodud on. Et kui kolevõikaks nad siis muutuda suudaksid nende kuudega.

Oot, mis või me ei pidanudki seda statistikat tõsiselt võtma siin???

29. juuni 2009, kell 14:31
konnasiilike ütles ...

Kui ma juba peale hakkasin, siis ma ei saa pidama. Ma nägin kunagi mingit telesaadet, kus testiti seda "seitset liitrit vett päevas". Võeti 2 õde, kaksikud (lähedaseim asi maailmas, eksju) ja ühel lasti mingi hulk aega juua vett nagu jõehobul ja teine elas niisama normaalset elu. Enne seda mõõdeti karmide aparaatidega naha niiskussisaldust ja elastsust ja pärast. Mõlemal.

Nagu me kõik võime juba arvata, ohtralt vett tarbinud neidise näonahal niiskusel ja elastsusel ei olnud absoluutselt mittekui mingisuguseimatki kuradima vahet tema kaksikõega, kes kogu selle aja elas nii nagu ta ikka elas.

Placeboes come in different shapes and sizes they say.

29. juuni 2009, kell 14:48
 

©2009MILANA PÄEVIK | by TNB