esmaspäev, 15. juuni 2009

Mehed, naised ja IQd ehk täiesti tavaline päev


Ta tuleb sulle lähemale. Su süda hakkab kiiremini lööma. Või kui ei hakka, hoiad sa hinge kinni. Või kui hinge ka ei hoia, teeskled, et ei pane tähele. Pädeb sama moodi nii tööl, kodus kui ka puhkehetkel. Siis ta ütleb sulle, et „kena päev”. Või et „tsau mis teed”. Või kui see on töötuttav, siis näiteks küsib midagi standardhälbe või mediaani kohta. Nagu mu üks sõber tegi sõjaväes nalja mingi reamehe arvel , ulatades talle ämbri ja paludes viia ehitusplatsile ämbris oleva mediaani. Vaeseke läkski siis kuulekalt ehitusele ja karjus üle platsi, et „kes tellis mediaani?”.
Ühesõnaga, siis sa choked. Nagu Eminem 8 miilis. Muusika käib, biit käib, vastane vaatab sulle ootavalt otsa...ja sina choked. Kuigi veel hetk tagasi olid sa kõigi riimide kuningas ja elav entseklüpeedia. Ja kogu sinu 140 ballisest IQst pole sellel hetkel mitte midagi kasu, sest just sellel hetkel, just sellel otsustaval hetkel sa choked. IQ on millegi kõrgema poolt laenuks ja ta tahab seda tagasi just siis, kui sul kõige rohkem vaja on. Selle kolumni mõte on selge ja lühike- su IQ on tegelikult täpselt nii kõrge, kui su kõige nõrgematel hetketel. Selle järgi on mu IQ korralik 85.

4 kommentaari:

konnasiilike ütles ...

85 on iseenesest 15 punkti kõrgem kui Forrest Gumpil oli, niiet ära hädalda! :)

Muide. Meestel, eriti nendel 140-meestel käib see täpselt samamoodi. Tegelikult kirjutasid sa ise sellest oma ammuses blogis, mäletad? Koos IQ-ga kasvab arusaamine feilimise võimalusest ja tagajärgedest, mis seoses feilimisega tulevad.

Ma olen seda kunagi kuskil varem öelnud, et kõike seda arvestades on suht hämmastav, et inimsugu välja pole surnud, sest kui sa kohtad vastassugupoole esindajat, kes sulle tõesti meeldima juhtub ja sul pole antud aega oma taktikat välja mõelda, muutud sa kohe spontaanselt täielikuks idioodiks.

Eks ta ole.

15. juuni 2009, kell 21:10
Milana ütles ...

Muutud spontaanselt idioodiks on hästi öeldud :)

15. juuni 2009, kell 21:13
konnasiilike ütles ...

Muidugi, seesamune va "miesnäkökulma" (ma siin tõestan oma laialdast võõrkeeleoskust) on selline, et naisterahva IQ esmakohtumisel ei ole sedavõrd kriitiline asi. Kui sa naeratad kenasti ja noogutad meie idiootsuste peale ja suudad teha näo, et meie enesekiitmine sulle huvi pakub, siis vahepealse ajaga suudad sa välja mõelda lahinguplaani, millega 140 ülevalt tagasi kaubelda.

Mehed, raisad, on need, kes PEAVAD 3 sekundi jooksul suutma tõestada, et nad on julged, enesekindlad ja vaimukad.

15. juuni 2009, kell 21:26
Kats ütles ...

Ma polegi sellele kunagi nii mõelnud. Huvitav idee. Tõsi ka.

15. juuni 2009, kell 23:31
 

©2009MILANA PÄEVIK | by TNB