kolmapäev, 4. juuli 2007

Castingud, castingud, castingud



Järgmine päev ringisõitmisi ja castiguid. Vahel on mul kahju, et ma itaalia keelt ei oska. Mulle tuttavatest sõnadest "pizza", "spagetti", "mozarella" ja Pavarotti ei piisa kuidagi, et ära arvata, mis nad sinu kohta räägivad, hinnates sind nagu mingit objekti. Mis sa ju oledki töötades modellina. Täna käisime kolmel kataloogi, kahel telereklaami castingul. Pooltele viis meie autojuht, pooltel pidime ise käima. Tunned ennast nagu sprinter - kiirreageerimine, castingukohta, chit-chat, näitad-kõnnid ja sprindid edasi. Õhtuks oled täiesti läbi, aga enamus õhtuid on õhtusöögid vastuvõtud, klubid ainult selleks, et kell 2-3 magama minna ja hiljemalt 8 üles tõusta. Õnneks on vahemaad väikesed mitte nagu Singapuris, Rio de Janeiros või Istanbulis. Alustad hommikul, jõuad tunni-pariga kohale, et juua kohustuslik kohvi või tee, midagi muud ei jõuagi vaid stardid kohe edasi, sest jääd juba järgmisesse kohta hiljaks.
Üks castingutest oli shampoonireklaam ja ma võin siseinfona öelda, et otse loomulikult polnud keegi meist eluseeski seda shampooni kastanud, rääkimata reklaamis mainitavast kuust ajast. Seega, ei maksa kõike uskuda mida reklaamis näete. Välja arvatud Dove reklaam (pildil). Aitab, start õhtusöögile ja homme riidekataloogi pildistamisele. Järgmine nädal lähen Inglismaale ja võtan ka oma kaamera kaasa, et saaks mingeid pilte teha / üles riputada...

1 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Sinu castingute rohke päev oli väga muljetavaldav, kuid kus sa nendest teada saad ning kas võiksid ka mind teadvustada, kui mõni casting kusagil toimub ? :)
Minu e-mail on siku1173@hot.ee

15. oktoober 2009, kell 22:35
 

©2009MILANA PÄEVIK | by TNB