laupäev, 7. juuli 2007

Mida mehed arvavad, et naised tahavad?


Huvitav on see, et tegelikult kattuvad minu meelest naiste tegelikud soovid ja meeste arvamused naiste soovidest vaid ainult väga pinnapealselt.
Mida siis mehed arvavad, et naised tahavad?

a) lubadust peale esimest ööd kohe tõsist suhet (Nii head te nüüd ka ei ole. Selleks on natuke rohkemat vaja, et oleksime päris kindlad, et tahame teiega suhet.)
b) vähemalt 3-karaadise teemantiga kihlasõrmust (tegelikult piisab ühest karaadist ka, suur on liiga väljakutsuv ja segav)
c) mehed usuvad, et naistel on suurusest vahet (olles üle kriitilise piiri, ei ole suurusel mitte mingit erilist vahet, kui me just telekast või krediitkaardi limiidist ei räägi vt. e)
d) et mehel oleks kiire ja kallis auto (vt. eelmise selgitus. Naised tahavad meest, kellel oleks auto mis jääks kuskile mittetöötava romu ja leekidega ralliauto vahele. Mehed, see on ettekääne et oma tegelikke ürgseid soove rahuldada ja naised on ettekääne)
e) piiranguteta krediitkaarti (Kõik klapib. Isegi kui me käime tööl ja teenime normaalselt, vaevalt, et me ütleks ära piiranguteta või ainult sümboolsete piirangutega krediitkaardist).
f) pidevat õrnust ja tähelepanu (Pidevat pole vaja, aga natuke kvaliteetaega ei teeks halba. See, et te eristate meid köögimööblist pole piisav tähelepanu).
g) suurt pulma ja veel suuremat pulmakleiti (Mina isiklikult ei seedi suuri pulmasid ja mida stiilselt minimalistlikum kleit, seda parem. Ma arvan, et ma pole üksi.)
h) ilusat kodu (Samuti õige. Muidugi tahame, aga kes ei tahaks. See samas ei tee meist veel kodumasinaid. Ei saa oodata, et me oleksime kaunitarid, superkokad, ideaalsed emad, karjeristid ja koduperenaised.)
i) kalleid kingitusi (Ilmselt osad. Samas mina tunnen sellest ainult survet ja kohustusi. Äkki kaotan ära või ten katki või...?

Eks see loetelu ole kindlasti valikuline ja baseerub stereotüüpidel, aga eranditest ei jõuagi ju kirjutada.

2 kommentaari:

Hundioru Nirti ütles ...

Sitaks palju mehi arvab järgmist:

+ Kui naist kohelda kui kõntsa, siis naine arvab, et ta pole meest väärt, see aga muudab mehe vastupandamatuks.
+ Naise võrgutamiseks piisab vaid sellest, kui sul on oma korter ja auto, muud polegi vaja.
+ Naistele hullult meeldib jalgu raseerida.
+ Naisele pole mõtet komplimente teha - hakkab endast liiga palju arvama ja jätab maha mehe.

7. juuli 2007, kell 11:14
Oop ütles ...

Lolle on nii mõlema soo kui ka iga rahva seas. Yldistada ju võib, aga erandeid ei maksa ära unustada.

Mina ei viitsi näiteks lõuga raseerida ja ei tunne ka moraalset õigust kellegi jalgele näpuga näidata. Pealegi minu esteetilisi tõekspidamisi mõõdukas karvakasv ei riiva. Maitse asi muidugi. Mõnele ei meeldi punapead ja mõnele liiga pikad.

Korterit ja autot pole mult keegi nõudnud. Ebausk.

Komplimendid on seevastu harva ylearu. Ainult et need tohi olla kleepuvad või limased. Millegipärast ei suuda paljud mehed sellest pisiasjast aru saada.

7. juuli 2007, kell 22:04
 

©2009MILANA PÄEVIK | by TNB