esmaspäev, 16. november 2009

Kaalulangetamise nipid II



11. Joo külma vett. Kahe klaasi külma vee joomine iga päev kiirendab ainevahetust kuni 30% võrra.

12. Jäta päevas üks snäkk vahele. Ühe snäki vahele jätmine vähendab päevast kalorikogust umbes 100 kalori ja u. 75 grammi võrra. Vähe päevas, palju nädalas.

13. Söö nii palju kui on nälg. Ma saan, aru et vanemad õpetasid taldriku tühjaks sööma, aga süüa rohkem kaloreid sisse, kui tervislikult vaja tundub küll natuke mitte vajalik.

14. Kodutööd. Akna pesu, toa koristamine,auto pesemine, kõik see viib kaasa samuti vähemalt 100 kalorit päevas.

15. Suudelge! Kirglik suudlus kulutab vähemalt 6,4 kalorit minutis. Seega kellegi päevas 10 korda suudlemine kulutab aastas ligi...4 kilo. (Kallid blogi lugejad, kaalun dieedile minemist! – Milana)

16. Jooge tihti vett. Vedelikupuudus võib vähendada ainevahetust ligi 3% võrra päevas ehk kulutate 45 kalorit võimalikust vähem. Aasta jooksul summeerub see taas u. 2,3 kiloks.

17. Väiksemad taldrikud põhjustavad vähem söömist. Teadlased on uurinud, et väiksemad taldrikud tähendavad väiksemaid portsjoneid ja see omakorda vähem kaloreid (uuringu tegijad pididi olema küll tõelised raketiteadlased – Milana).

18. Parkige poest kaugemale. Ja töökohast kaugemale ja kõigest kaugemale. Pargid kaugemale, jalutad rohkem (jälle raketiteadus – M.)

19. Peske hambaid. Hammaste pesemine saadab organismile signaali, et kõik, toidukord on läbi. (Enesepettus on vahel ok – M.)

20. Shopake. 3-tunnine shoppamine võrdub ligi 5 kilomeetrise jalutuskäiguga ja kulutab umbes 250 kalorit tunnis. (Allikas oli UK ajakiri ja pildina juures Paris Hilton. Kõik, kelle sissetulekud on väiksemad võiksid kaaluda äkki pigem siiski 5-kilomeetrist jalutuskäiku – M.)

1 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma olen lugenud, et pigem tuleks juua sooja vett (sidruniga), see aitab jäägid välja viia kehast.. Külm vesi ei pidavat mitte sama efektiga olema. Vist oli G. McKeith raamatus "Sa oled see mida sööd"...

16. november 2009, kell 16:26
 

©2009MILANA PÄEVIK | by TNB