laupäev, 21. november 2009

Milana soovitab


Kuna mulle on hakatud üha rohkem meilima suhtemuredega, siis mõtlesin alustadagi rubriigiga „Milana soovitab“. Lugupidamisest kirjutajate vastu ei võta hetkel päris küsimusi vaid Google otsingu tulemused, mis on juhtinud minu leheküljele. Aga alati on tore saada mõtteid ja muresid ja küsimusi, lausa väga tore. Seega xmilanax@gmail.com ja vastused siis laupäeval või pühapäeval.

Google: Sul on ilusad silmad – Loe palun ühte mu lemmikpostitust - http://milanapaevik.blogspot.com/2008/12/kohtinguneedus-ja-ilusad-silmad.html

Google: Millest naistega rääkida – Räägi vähem, kuula rohkem. Küsi juurde, tunne huvi, nooguta ka seal, kus tahaksid haigutada, ole empaatiline ja tee aeg-ajalt nalja. Ja kui teed, siis tabavat.
milline manner jaguneb kaheks maailma jaoks?millisteks? – Euraasia – Euroopa ja Aasia.

Anorektiku blogi – Jumal hoidku selle eest. See on nagu otsida „psühhopaadi“ või „skisofreeniku päevikut“. Anoreksia on tõsine ja letaalne haigus ja selles ei ole midagi huvitavat ega romantilist.

Loosimine 2009 – Vabandan, aasta loosimine on tõesti hilinenud. Loosimise küsimused lähevad üles teisipäeval-kolmapäeval.

Mida mehed usuvad – Seda mida naine ütleb kuni ei ole vasupidiseid tõestusi. Nad ei harrasta tavaliselt üle-analüüsimist ja neid ajab närvi, kui naised seda teevad. „Armastan“. Järelikult mees usub, et armastad. Ta ei hakka analüüsima kas ikka või kui sügavalt või kas rohkem kui eelmist või järgmist vms. „Käisin juuksuris“. Järelikult käisid juuksuris. Ta ei hakka analüüsima, et kellega ja kus juuksuris ja kas üldse juuksuris.

Tahan last aga meest pole – Reaalne mure. Variant on „laenata“ spermat sobivalt tuttavalt läbi kokkuleppelise sihtotstarbelise lapse saamise. Selleks ei pea isegi seksima vaid ka kunstviljastamine on teoreetiliselt variant. Variant on ka leida spermadoonor läbi mõne spetsialiseerunud kliiniku nagu Elite või Novavita. Varant on ka lapsendada.

Heiti Kender sünnipäev – 15. november.

Helista pärast seksi – las helistab, kui tahab. Kui ei helista, on ta moron ja edasise südamevalu vältimiseks las minna.

Kuidas lasta lahti – Good one. Kui saate teada, palun jagage seda emailil xmilanax@hotmail.com

Kuidas armastada kahte meest – kirglikult. Olgu, kui tõsiselt, siis ma ei usu, et see on jätkusuutlik. Kuigi, mis seal salata, esineb juhtumeid, kus inimestel on paar peret, eriti kui elatakse mitme maa vahel nt töö pärast. Aga klassikaliselt ma usun, et see ei ole jätkusuutlik. Mingi hetk tuleb otsustamise hetk. Inglid võivad jääda. Sellised, kellest pikkadel talveõhtutel romantilise muusika ja kamina taustal mõtled, aga see pole armastus, see on midagi muud. Armumine on ka midagi muud.

Nälgimise ime – Nälgimisega ei ole imesid. Nälgimisega on nälg ja kahjustunud tervis.

Iga teine päev kender – Liiga tihti.

Seks pärast petmist - I-m-e-b. Kui ise petad, jääb sind see alati suhtes tagantjärgi kummitama ja kuigi seks võib olla sama ok nagu alati, varjutab see vähemalt alateadlikultki suhet. Kui teine pool petab...ma ei tea, mul isiklikult ei ole midagi peale seda enam öelda, seksist rääkimata.Jah, võib-olla saate üle, jah, võib-olla on paremaid aegu, aga see näitab, et fundamentaalselt on suhtesse mingi jama sisse kirjutatud.

Noh kas ei saa siis – Kui seda peab küsima, siis ilmselt ei saa.

0 kommentaari:

 

©2009MILANA PÄEVIK | by TNB